Krämig röra på krispigt tunnbröd med smaker som omedelbart för tankarna till smarriga högtidsbufféer som påskbord och midsommarmat. Något gott tunt knäcke är minst lika gott!
Ingredienser:
8 matjesillbitar
1 kokt ägg
2 normalstora kokta potatisar
2 msk hackad rödlök
2 msk hackad gräslök
1 msk hackad dill
1 dl gräddfil
3 msk majonäs
salt och peppar
2 skivor tunnbröd
smör
garnering: rödlöksringar, dill och skivad rädisa
Gör så här:
1. Skär sill och potatis i små bitar.
2. Mosa det kokta ägget.
3. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
4. Bryt tunnbrödet i så stora bitar som önskas. Smöra och klicka på röran. Dekorera med det som önskas.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar